Vloeren

Of je nu een nieuwe vloer voor de badkamer, woonkamer of slaapkamer wilt, in onze showrooms in Schagen en Broek op Langedijk vind je een ruim en gevarieerd aanbod.

Vloertegels: een duurzame keuze

Tegels hebben veel voordelen ten opzichte van andere soorten vloerbekleding. Naast sfeervol is een tegelvloer ook vochtbestendig, makkelijk schoon te maken is en ook nog eens geschikt is voor vloerverwarming. Een slimme keuze dus! Vloertegels zijn geschikt voor alle denkbare ruimtes. Van je keuken en je woonkamer tot de hal. Vloertegels zijn lekker koel in de zomer en met vloerverwarming perfect in de winter. Vloertegels in staat om warmte lang vast te houden en gelijkmatig te verspreiden. Zo verbruik je minder energie en bespaar je kosten.

 

Hout-, beton- of natuursteenlook

Vloertegels zijn er in alle denkbare tinten. De houtlook vloeren zijn voorzien van een goed voelbare en zichtbare houtstructuur. De betonnen en natuurstenen opties hebben ook de exacte uiterlijke kenmerken van beton en natuursteen. Een tegelvloer is tijdloos. Kom langs in onze showroom om de vloeren live te bewonderen.

Uitgebreid assortiment in de showroom

Kom langs en laat je inspireren! We maken graag kennis met je.