Vloeren

Bij Van den Berg Badkamers bieden we naast vloertegels ook andere vloeren, zoals PVC en laminaat. Of je nu een nieuwe vloer voor de badkamer, woonkamer of slaapkamer wilt, in onze showrooms in Schagen en Broek op Langedijk vind je een ruim en gevarieerd aanbod.

PVC vloeren

PVC staat voor ‘polyvinylchloride’ en is een soort kunststof die in diverse toepassingen wordt gebruikt, waaronder buizen, bedrading, kozijnen en… vloeren. PVC is goed geschikt voor op de vloer, omdat het contactgeluiden minimaliseert, vochtbestendig is, makkelijk schoon te maken is en ook nog eens geschikt is voor vloerverwarming. Voor mensen met astma- of cara-aandoeningen is een PVC vloer een aanrader, vanwege het hoge hygiënegehalte. Als je voor PVC kiest, kunnen wij deze ook voor je verlijmen. We werken daarvoor samen met een vertrouwde partner.

Hout-, beton- of natuursteenlook

Met een PVC vloer wordt de look van een houten, betonnen of natuurstenen vloer nagebootst. Het is bijna niet van echt te onderscheiden. De houtlook PVC vloeren zijn voorzien van een goed voelbare en zichtbare houtstructuur. De betonnen en natuurstenen opties hebben ook de exacte uiterlijke kenmerken van beton en natuursteen. PVC vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen, omdat deze geleverd worden in zelfklevende stroken of met een klikmechanisme. Aan jou de keuze. Kom langs in onze showroom om de PVC-vloeren live te bewonderen.

Uitgebreid assortiment in de showroom

Kom langs en laat je inspireren! We maken graag kennis met je.