Over ons

Van den Berg Badkamers in Schagen en Broek op Langedijk is een onafhankelijk badkamerspecialist met maar liefst 20 jaar ervaring. Na een aantal jaren onder de vlag van Mega te hebben geopereerd, was het in 2019 tijd om onder een nieuwe naam verder te gaan.

Inmiddels hebben we ontelbaar badkamers in de omgeving mogen ontwerpen en leveren. Ook worden we ook steeds vaker gevonden voor tegels, vloeren en andere aanverwante producten. Maar ook voor een advies op maat zien we steeds vaker mensen uit de omgeving de showroom betreden. Dat maakt ons ontzettend trots!

Ons Team in Schagen

team schagen

Het team van Van den Berg Tegels & Badkamers Schagen

Ons Team in Broek op Langedijk

Team Broek op Langedijk

Het team van Van den Berg Tegels & Badkamers Broek op Langedijk

Van tegel tot complete badkamer

Op industrieterrein Witte Paal staan eigenaar Paul van den Berg en zijn vakkundige en enthousiaste team klaar jou de juiste weg te wijzen naar je droombadkamer. In de ruim 1000m² grote showroom presenteren we tal van ingerichte badkamers, diverse stijlen tegels en een breed assortiment sanitair. Uiteraard hebben we altijd de laatste trends in huis.

Of je nu een compleet nieuwe badkamer wilt, op zoek bent naar een vloertegel voor in de woonkamer of alleen een nieuwe douchekop zoekt, bij Van den Berg Badkamers vind je het allemaal!

Laat je inspireren

Kom langs en laat je inspireren door onze fraaie opstellingen in de showroom! We maken graag kennis met je. Voor advies, informatie of een gratis 3D-ontwerp van jouw badkamer kun je een afspraak plannen met één van onze adviseurs, zodat we ruimschoots de tijd voor je kunnen nemen.