Badkamers

De mogelijkheden op badkamergebied zijn eindeloos. Soms kan dat wat overweldigend zijn. Daarom komen we graag met je in contact, zodat we naar jouw wensen kunnen luisteren en een advies op maat kunnen geven. Op die manier heb je weer overzicht en kun je genieten van het traject naar een nieuwe badkamer. Want dat is gewoon een feestje! In onze showroom begint dat feest al. Hier vind je altijd diverse badkameropstellingen in de nieuwste trends: van landelijk modern tot klassiek en industrieel. Dus, kom langs en laat je verrassen!

Werkwijze

Badkamers zijn onze passie. Ons dagelijks werk bestaat uit het ontwerpen van badkamers, waarbij we continu rekening houden met de wensen van de klant. Het is ons streven om van elke badkamer een ruimte van ontspanning te maken, die zowel praktisch als sfeervol is. Dat geeft ons een kick!

Om tot een goed resultaat te komen, maken we eerst graag persoonlijk kennis met je. Dit doen we het liefste in onze showroom, omdat we daar alle stijlen en mogelijkheden in één hebben. Maar ook als je alleen nieuwe badkamermeubelen wilt of op zoek bent naar bijvoorbeeld een regendouche of stoomcabine, is onze showroom de beste plek om af te spreken. Door ons ruime, gevarieerde en altijd up-to-date aanbod slaag je geheid! En als je er niet uit komt, dan staat ons team graag voor je klaar met raad en daad.

Badkamerconcept 3D-tekening

badkamerconcept 3D-tekening

Door middel van een hightech 3D-tekening maken we een badkamerconcept. Op die manier krijg je een realistisch beeld van de werkelijkheid en kun je goed inschatten of de getekende badkamer ook jouw droombadkamer is. Is de tekening toch niet helemaal naar wens of wil je iets veranderd zien? Geen probleem, met deze slimme technologie is dat binnen een mum van tijd aangepast. Uiteraard houdt ons team rekening met jouw wensen, de praktische zaken en het budget.

Offerte en plaatsing

Wanneer de 3D-tekening helemaal naar wens is, maken we een offerte op maat. In deze offerte specificeren wij alle onderdelen. Bij Van den Berg zijn we voor transparantie, zodat je precies weet waar je voor betaalt.

Zodra de offerte akkoord is, gaan we over tot levering en desgewenst kunnen we in samenwerking met onze partners de plaatsing regelen. Wij werken samen met een vast team van vakkundige monteurs, installateurs, tegelzetters en klusbedrijven. Zo kunnen we jouw volledige badkamer verzorgen.

Stoomcabines en douchewc’s

Naast de reguliere sanitair oplossingen, bieden we ook stoomcabines en douchewc’s in onze showroom staan. Een badkamer is namelijk tegenwoordig niet meer alleen praktisch, veel mensen vragen naar fijne wellness-producten. Daar zijn wij als badkamerspecialist natuurlijk alleen maar enthousiast over! Zo kun je bij ons zelfs de Geberit Aquaclean testen. Dit is een hygiënische douchewc die met warm water reinigt. Als trotse dealer geven we je graag een demonstratie.

Kom naar onze showroom

Weet je nog niet precies hoe jouw droombadkamer eruit ziet? Kom dan langs in onze badkamer-showroom in Schagen of Broek op Langedijk. De diverse badkameropstellingen van klassiek tot industrieel helpen je om jouw perfecte badkamer te vormen. Daarnaast staat ons team graag voor je klaar om met je mee te denken en te adviseren waar nodig.