Tegels

Tegels zijn bepalend voor de sfeer in de badkamer. Daarom kun je bij Van den Berg Badkamers ook terecht voor vloer- en wandtegels. In onze showrooms in Schagen en Broek op Langedijk vind je een breed assortiment tegels in diverse stijlen, kleuren en afmetingen, die overigens ook in andere ruimten in jouw woning kunnen worden gelegd. Extra fijn voor jou als klant is dat we tal van tegels uit voorraad leveren. Weg met de lange wachttijden, dus!

Oneindig veel mogelijkheden

Met tegels kun je alle kanten op en elke tegel heeft zijn eigen effect. Door bijvoorbeeld een lichte tegel te kiezen oogt de badkamer groter, maar een donkere tegel creëert weer een warme sfeer. Je kunt ook kiezen voor houtlook- of betonlooktegels, die ieder een eigen ambiance vormen. Misschien wil je graag een wand met mozaïektegels, kies je juist voor de afwisseling van grote en kleine tegels of wil je experimenteren met een mix van modern en retro.

Kortom: er zijn tal van opties mogelijk. Ons ervaren team helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Naast een brede collectie tegels, hebben we ook diverse soorten lijmen en voegmaterialen op voorraad.

De juiste keuze

Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze hebt gemaakt, kun je een tegel op proef mee naar huis nemen. De kleur, grootte en sfeer van de tegel is in jouw eigen huis/badkamer nog beter te ervaren dan in onze showroom. Dit komt onder andere door een andere lichtinval. Door de tegel op proef mee te nemen, kun je dubbel checken of de gekozen tegel ook jouw tegel is!