Medewerker verkoop

Vestiging Schagen, Fulltime of parttime

Van den Berg Tegels & Badkamers heeft 2 locaties, in Schagen en Broek op Langedijk. Met een groot assortiment tegels en een ruim aanbod van badkamers heeft de klant keus uit talloze mogelijkheden. Van den Berg staat bekend om zijn kwalitatief en hoogwaardige artikelen. Iedere klant met welk budget dan ook ontvangt een passende offerte afgestemd op zijn/haar wensen. Dit alles onder begeleiding van deskundig advies.

Hoewel het stil is in de winkels zijn wij achter de schermen volop bezig met de voorbereidingen voor als we (hopelijk) binnenkort weer de deuren mogen openen. De eerste projecten van het jaar 2021 staan op de planning of zijn reeds gestart en daarom zoeken wij een collega voor de functie van verkoopmedewerker Tegels & Badkamers voor onze locatie in Schagen.

Ben jij de persoon die onze klanten en bezoekers van de showroom een warm welkom geeft? Heb jij oog voor detail en tegelijkertijd een luisterend oor? Kan jij de vertaalslag maken van ‘wens van de klant’ naar een passende offerte op maat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met behulp van een 3D programma kan jij exact laten zien aan de klanten hoe hun droombadkamer eruit komt te zien. Nog geen ervaring in dit programma? Geen probleem, wij laten je graag alle ins & outs zien. Binnen no time kan jij zelfstandig aan de slag.

Enkele passende kenmerken bij deze functie:

  • Communicatief vaardig (in woord en geschrift)
  • Representatief
  • Voorziet de klant moeiteloos van een passend advies
  • Handig met diverse programma’s is een pré (3D tekening, bestelling- en kassa software)
  • Technisch inzicht
  • Kennis van de branche is een pré
  • Ervaring in sales & verkoop is een pré
  • Organisatorisch ben je een kei (van contact met de aannemer tot aan leverancier en klant)

Je komt te werken binnen een klein team (4-5) mensen waarbij samenwerken een must is. Normaliter, als de winkels geopend zijn, vindt de grootste drukte plaats op de vrijdag(avond) en zaterdag. Het is dan ook een vereiste dat je deze twee dagen beschikbaar bent. Ben jij deze teamplayer en steek jij graag de handen uit de mouwen om ervoor te zorgen dat de showroom er tip top in orde uit ziet? Dan zien wij graag jouw motivatie en CV tegemoet!
Deze functie is zowel fulltime als parttime in te vullen.

Je kan rekenen op een gedegen inwerktraject van jouw nieuwe collega’s. Uiteraard op 1,5 meter afstand en wij houden ons aan de corona maatregelen. Zo is bezoek aan de showroom tijdelijk helaas niet mogelijk met uitzondering van het afhalen van goederen (m.i.v. 10 februari 2021)

Interesse in deze functie? Stuur dan een mail naar paul@vdbergbadkamers.nl met je motivatie en CV.